06 11 12 89 50 PT-Rose@hotmail.com
PT Rosé, Personal Trainer in Sport en Voeding

Trainingen


Bewegen is goed voor iedereen. En dan hoef je niet direct te denken aan moeilijk, veel en zwaar. Ik kan namelijk ook samen met jou een programma samenstellen, speciaal op jouw wensen, eisen, doelstellingen en mogelijkheden aangepast. Één op één of met een kleine groep (max. 3 personen).

Personal Training

Als gediplomeerd personal trainer vind ik het fantastisch om mensen te begeleiden die op een sportieve manier bezig zijn met hun lichaam. Dus ik begeleid jou ook graag. Wat zijn jouw doelstellingen, waarom wil je dat en hoe gaan we dat bereiken? Als personal trainer in sport en voeding zorg ik voor een deskundig programma, begeleid ik je en evalueren we tussentijds en achteraf.

Small Group Training

Wil je liever in een klein groepje trainen (min. 3, max. 6 personen), ook dan ben je bij mij aan het goede adres. Voor sommige mensen werkt het motiverend om met anderen te sporten. Dan is Small Group Training echt iets voor jou!  Je kan kiezen om in de sportschool van Basic Fit Nieuwegein, bij jou thuis of ergens buiten in het park te sporten. Het programma stem ik af op jullie doelstellingen!

Sportvasten

Sportvasten is een combinatie van sporten en voeding.  Ik ben hiervoor opgeleid én ik heb zelf ook het Sportvasten programma uitgeprobeerd. Ik weet dus waar ik het over heb. Met Sportvasten Nieuwegein voel je je in 10 dagen energieker, fitter én verlies je 2 tot 6 kg aan gewicht.
Sportvasten Nieuwegein is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Het is een combinatie van voeding en sporten. Bovendien is PT Rosé gediplomeerd om jou bij deze training te begeleiden. In 10 dagen maakt je lichaam de switch van koolhydratenverbranding (suiker) naar vetverbranding.

Kijk even op deze site voor alle informatie & tarieven. Of bel me op 06-111 28 950 voor een vrijblijvende afspraak.