06 11 12 89 50 PT-Rose@hotmail.com
PT Rosé, Personal Trainer in Sport en Voeding

Sportvasten Nieuwegein

Met Sportvasten Nieuwegein voel je je in 10 dagen energieker, fitter én verlies je 2 tot 6 kg aan gewicht. Sportvasten Nieuwegein
Sportvasten Nieuwegein is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Bovendien is PT Rosé gediplomeerd om jou bij deze training te begeleiden. In 10 dagen maakt je lichaam de switch van koolhydratenverbranding (suiker) naar vetverbranding.

Voordelen van Sportvasten Nieuwegein:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kg gewichtsverlies
  • Gemiddeld 3 tot 7 cm minder buikomvang
  • Meer energie
  • Fit gevoel
  • Verbeterde sportresultaten.
  • Het gehele traject begeleid ik je als sportvastencoach, Make the switch. Het pakket Make the Switch bestaat uit:
  • Coaching gedurende het programma
  • Voedingsplan voor 10 dagen
  • Supplementen voor 10 dagen
  • 2 weken supplementen voor Keep the switch

Hoe zien 10 dagen Sportvasten Nieuwegein eruit?

Sportvasten duurt 10 aaneengesloten dagen. Als gediplomeerd sportvastencoach Make the Switch begeleid ik je het hele traject. In de eerste 3 dagen bouw je je reguliere voeding af, gevolgd door 3 dagen sapvasten. Daarna bouw je je voeding weer in 4 dagen gecontroleerd op. Daarnaast doe je tijdens dagelijks 20-30 minuten duurtraining doen, de intensiteit van deze training wordt bepaald door je sportvastencoach. En als de 10 dagen voorbij zijn, voel je je herboren, ben je 2-6 kilo afgevallen en kan je nieuwe leefstijl beginnen. Maar misschien zet je nog even door met Keep the Switch! Kijk ook eens naar dit youtube filmpje voor meer informatie.

Eigen ervaringen met Sportvasten Nieuwegein

Natuurlijk kan ik jou alleen goed begeleiden, als ik zelf ook Sportvasten Nieuwegein heb uitgeprobeerd. En kijk naar de foto’s voor het verschil.

Sportvasten Nieuwegein

Mijn intake had ik medio oktober. Kort voor mijn vakantie naar Thailand, zodat ik na thuiskomst direct in een goed ritme kon beginnen. Met de 20-30 minuten cardiotraining was ik al voor mijn vakantie begonnen. Zo ging ik al 3 kg lichter op vakantie. En toen ik dus uit Thailand terugwas, ben ik gelijk met Sportvasten Nieuwegein begonnen.

Programma

Ter illustratie, ik had een startgewicht van 75,6 kg en een buikomtrek van 90 cm. In de 10 dagen van mijn sportvastentraject ben ik iedere dag op de fiets naar de sportschool gegaan. Alvast een goede start van de dag. Vervolgens bouw je in 3 dagen tijd je voeding af naar alleen nog vloeibaar eten. Zo bereid je je lichaam voor op het sapvasten. Ik zag daar erg tegenop, maar dit viel mij reuze mee. Ik barstte van de energie. De 3e dag dacht ik ‘ja morgen mag ik weer eten’, maar dat viel mij erg zwaar. Ik was weer aan het werk en eigenlijk mocht ik voor mijn gevoel weinig eten. De dagen erna gingen alleen maar beter en beter. En toen waren de 10 dagen Sportvasten Nieuwegein alweer voorbij!

Resultaat

Concluderend ben ik in 10 dagen tijd in totaal 3,5 cm buikomtrek verloren en 4 kg; na die 10 dagen woog ik 71,6 kg. Ik heb ook het na-traject gedaan iedere week 2 dagen een maaltijd overgeslagen. Daarvoor in de plaats neem je dan een supplement en doe je ook weer aan cardio. Half januari had ik mijn doel bereikt 67-68 kg! En een half jaar later zit ik nog steeds op dit gewicht. Al met al ben ik superblij dat ik dit gedaan heb. Bovendien krijg ik nog bijna dagelijks complimenten over mijn gewicht en uitstraling.

Ervaar het zelf ook!

Ik gun jou dit goede gevoel ook. Ën afvallen, én beter in je vel zitten én echt buikomvang verliezen. Door mijn eigen ervaring, kan ik je goed begeleiden! Wil jij ook gewicht verliezen en jezelf fitter en energieker voelen? Start dan vandaag nog met Sportvasten Nieuwegein. Bel 06-11128950 voor meer informatie.