06 11 12 89 50 PT-Rose@hotmail.com
PT Rosé, Personal Trainer in Sport en Voeding

Small Group Training

In kleine groepjes (minimaal 3 en maximaal 6 personen). Want misschien motiveert het jou juist extra om te sporten met anderen. Dan is Small Group Training beslist wat voor jou! Sporten in een klein gezelschap, afgestemd op jullie wensen, eisen en doelstellingen!

Sporten voor een gericht doel

Samen met vriendinnen of partner trainen, hoe leuk is dat. Met Small Group Training train je samen naar een specifiek doel (bijv. spieropbouw, conditie of gewichtsverlies). Zo stimuleer je elkaar en kom je tot betere prestaties. En natuurlijk geef ik je als Personal Trainer veel aandacht, tips en motivatie.

Sportschool, thuis of buiten

Small Group Training kan in de sportschool bij BasicFit (Nieuwegein) of bij jullie thuis, buiten of op het werk. Ik werk met minimaal 3 en maximaal 6 personen tegelijk. Op de dag en het tijdstip dat jullie schikt. En ook de BasicFit locatie in de regio mag je kiezen. Bel 06-11128950 om de mogelijkheden te bespreken of gebruik het contactformulier. Ik bied losse lessen aan maar je kan ook kiezen voor een 10-rittenkaart. Aan jullie de keuze.