06 11 12 89 50 PT-Rose@hotmail.com
PT Rosé, Personal Trainer in Sport en Voeding

Referenties

Lees de referenties over PT-Rosé Personal Trainer in Sport en Voeding en weet wat anderen over mijn coaching vinden. Of bel 06 11 12 89 50 voor meer informatie of een proefles.

Linda:

Rosé is een leuke trainster. Ze is geïnteresseerd en net als ik fanatiek en altijd goed bereikbaar voor vragen of hulp. Ze heeft goed haar best gedaan om mijn sportachtergrond van korfbal en hardlopen te leren kennen. Soms moest Rosé mij afremmen omdat ik te snel wilde gaan. Ik zou mijn lichaam anders niet voldoende rust geven of blessures kunnen krijgen. Rosé vindt sport en begeleiden van anderen helemaal leuk, dat straalt van haar af!

Willemijn:

Na jaren van te weinig sporten, wilde ik weer een gezonde levensstijl oppakken. Met de persoonlijke aandacht van Rosé en voor mij op maat gemaakte oefeningen voelde en zag ik al snel resultaat. En mijn omgeving ook! Ik zit weer beter in mijn vel.

Theo: 

Na een acute opname wegens een veel te hoge bloeddruk moest de knop om. Met een licht overgewicht en een aantal chronische pijnklachten door jarenlang intensief volleyballen, realiseerde ik me dat “sporten op gevoel” niet werkt bij mij. Ik vroeg in de sportschool om begeleiding en dat is Rosé geworden.  Na een redelijk rustig begin, werden de trainingen al snel een kwestie van kijken wie het verst kwam. Als ze ook maar enigszins merkt dat je tegen je grens aanloopt stopt ze de oefening en past hem aan. Inmiddels beginnen de kilo’s eraf te vliegen, begint mijn bloeddruk weer normale waardes aan te nemen en voel ik me fysiek veel beter. Geen pijnlijke knieën meer en ik voel me zelfverzekerder bij het bewegen.

Josje:

Begin november 2016 begon ik, onder leiding van Rosé, met trainen in de sportschool en op mijn eten gaan letten. Nu 12 kg lichter, betere conditie en gespierder. Zij moedigt je erg aan om door te zetten en zwaarder te trainen. Ik ben blij met hetgeen ik tot nu toe heb bereikt. Kan het iedereen aanbevelen.

Ju-Lin:

Mijn hele leven ben ik al bezig met afvallen door verschillende diëten en sporten. Een paar maanden voordat ik 18 werd wou ik het roer omgooien en heb contact opgenomen met Rosé. Inmiddels ben ik al een half jaartje verder en ben ik dankzij de trainingen en hulp van Rosé al veel kilo's en centimeters kwijt. Ze maakt trainingen leuk en afwisselend en is persoonlijk betrokken. Mede dankzij Rosé zit ik veel beter in mijn vel en heb ik mij ongezonde levensstijl kunnen omzetten naar een gezondere levensstijl.

 

Volg PT Rosé ook op social media