06 11 12 89 50 PT-Rose@hotmail.com
PT Rosé, Personal Trainer in Sport en Voeding

Personal Training

Personal Training PT-Rosé is de meest effectieve manier van trainen; Je traint voor een specifiek doel (spieropbouw, gewichtsverlies, conditie); Werken met een Personal Trainer betekent één op één sporten. Dus met de exclusieve begeleiding van Personal Training PT-Rosé, jouw Personal Trainer in Sport en Voeding. Dit stimuleert je om net wat verder te gaan, waar jezelf zou stoppen.

Personal Training PT-Rosé

Ik ben je motivator en zorg ervoor dat je geen les mist én dat je je doelstellingen haalt. Als gediplomeerd Personal Trainer zet ik een uitgebalanceerd programma voor je op (afgestemd op jouw doelstellingen). Daarnaast let ik op de juiste uitvoering & houding, om blessures te voorkomen.

Personal Training PT-Rosé geef ik in de sportschool BasicFit (Nieuwegein). Maar deze Personal Training kan ook bij jou thuis of buiten. Ook dat is het voordeel van een personal trainer.  Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen, kan je kiezen voor een losse les, een pakket van 10 lessen of een pakket van 20 lessen. Geheel op maat.

Bel mij voor een gratis intake en training of gebruik het contactformulier.