06 11 12 89 50 PT-Rose@hotmail.com
PT Rosé, Personal Trainer in Sport en Voeding

Personal Training

Personal Trainer PT Rosé is de meest effectieve manier van trainen; Je traint voor een specifiek doel (bijv. spieropbouw, gewichtsverlies, conditie); Werken met een PT Rosé betekent één op één sporten. Dus met de exclusieve begeleiding van PT Rosé, jouw Personal Trainer in Sport en Voeding. Dit stimuleert je om net wat verder te gaan, dan waar je zelf eigenlijk zou stoppen. Ik help je om je doelen te bereiken.

Personal Trainer PT Rosé

Ik ben je motivator en zorg ervoor dat je geen les mist én dat je je doelstellingen haalt. Als gediplomeerd Personal Trainer zet ik een uitgebalanceerd programma voor je op (afgestemd op jouw doelstellingen). Daarnaast let ik op de juiste uitvoering & houding, om blessures te voorkomen.

Ik geef de trainingen in de sportschool van BasicFit (Nieuwegein). Maar deze training kan ook bij jou thuis of buiten. Ook dat is het voordeel van een personal trainer.  Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen, kan je kiezen voor een losse les, een pakket van 10 lessen of een pakket van 20 lessen. Geheel op maat.

Bel mij voor een gratis intake en training of gebruik het contactformulier!