06 11 12 89 50 PT-Rose@hotmail.com
PT Rosé, Personal Trainer in Sport en Voeding

Greens voedingsstoffen

Greens voedingsstoffen

Met Greens krijg je iedere dag meer groenten en fruit binnen. Namelijk door eenvoudig een schepje Greens te mengen met je smoothie of met water. Zo creëer je dagelijks een drankje vol gezonde voedingsstoffen. Als gediplomeerd gewichtsconsulent zie ik, dat veel mensen moeite hebben om aan hun dagelijkse hoeveelheid groente en fruit te komen. Terwijl dit essentieel is voor je lichaam en geest. Met dagelijks een schepje Greens is dat verleden tijd.

Waarom je meer groenten en fruit moet eten

Zoals je misschien wel weet, bevatten groenten en fruit veel antioxidanten, vezels, vitaminen en mineralen. Eet je hier dus elke dag voldoende van, dan levert dit veel gezondheidsvoordelen voor je op. Maar het is voor menigeen een uitdaging om je dagelijkse portie te halen. Daarom is er Greens voor jouw extra dosis gezonde voedingsstoffen.

Gezondheidsvoordelen

Groenten en fruit bevatten veel vezels en micronutriënten zoals vitaminen en mineralen. Vezels zijn belangrijk voor een goede darmwerking. Daarnaast bevatten ze veel vitamine C. Dit is van belang voor je weerstand en voor meer energie. Extra van belang zijn de groene groenten en zeewieren. Onderzoek toont namelijk aan dat groene groenten onze lichaamscellen beschermen tegen veroudering. Bovendien helpen ze bij het afvoeren van gifstoffen in ons lichaam.

Ontgiften

Groene) groenten pakken dus vanuit verschillende kanten onze minder gezonde westerse levensstijl aan. En dagelijks een schepje Greens helpt je daarbij. Groene groenten zorgen voor meer vezels, meer vitaminen, mineralen en antioxidanten EN meer ontgiften. Vooral dat laatste is heel belangrijk omdat blijkt dat gifstoffen zich stapelen in de vetcellen. Hierdoor slaan de vetcellen steeds meer vet op, met onder andere overgewicht tot gevolg.

Start vandaag nog met Greens

Greens maakt het je gemakkelijk. Dagelijks een schepje door je smoothie of glas water en je hebt je extra dosis voedingsstoffen binnen. Als gediplomeerd gewichtsconsulent en als Fittergy coach kan ik je er alles over vertellen. Bestel vandaag nog jouw extra dosis gezonde voedingstoffen met Greens via pt-rose@hotmail.com.