06 11 12 89 50 PT-Rose@hotmail.com
PT Rosé, Personal Trainer in Sport en Voeding

Fit & Slank

Gezondere leefstijl met Fit & Slank

Gezonde leefstijl met Fit en Slank

Wil jij gezond aan de slag en dit ook lang volhouden? Dan is de gezonde leefstijl met Fit en Slank wat voor jou!
En de manier is heel simpel met de regel van 3 en de 7 afspraken. Als Personal Coach in Sport en Voeding en gediplomeerd gewichtsconsulent vertel ik je er graag meer over.

Wekelijks lekkere recepten

In het Fit en Slank programma werken we met een coachboek. Daarnaast ontvang je iedere week van mij een weekendmail met extra tips en lekkere recepten. Een paar van die recepten staan al elders op deze site. De gezonde leefstijl met Fit en Slank is een programma zonder voedingssupplementen of shakes. En er zijn geen restricties. Je mag zelf bepalen wat voor gezonde producten je eet. En als Personal Trainer Sport en Voeding én gediplomeerd gewichtsconsulent begeleid ik je.

Coaching gezonde leefstijl

Dit afslankprogramma geef ik via Personal Coaching. Maar wil jij samen met je partner of met een paar vrienden overgaan naar een gezonde leefstijl en dus hulp bij afvallen? Natuurlijk kan dat ook, aan jou de keuze. Met als uiteindelijk doel een gezonde leefstijl met Fit en Slank die je ook na dit programma op een makkelijke manier volhoudt

Weten of de gezonde leefstijl met Fit en Slank ook iets voor je is? Bel mij voor een afspraak en ik leg je graag de mogelijkheden uit.

Josje ging je voor bij Fit & Slank

Eind oktober 2016 is Josje bij mij komen trainen en heeft daarnaast een voedingsprogramma gevolgd.
Resultaat  3 kleding maten kleiner en 12,5 kg lichter in slechts 8 maanden tijd. Wat een doorzettingsvermogen!

Gezondere leefstijl met Fit & SlankGezondere leefstijl met Fit & Slank