06 11 12 89 50 PT-Rose@hotmail.com
PT Rosé, Personal Trainer in Sport en Voeding

Doelgroep

Vaak krijg ik de vraag ‘wie is de doelgroep van PT Rosé’. Richt je je op vrouwen of op mannen of allebei. En zijn jouw cliënten jong of oud?

Het antwoord daarop is niet eenvoudig. Eigenlijk train ik zowel mannen als vrouwen die gewicht willen verliezen en/of meer spiermassa willen hebben.
In de praktijk train ik evenwel vooral dames boven de 30 jaar. Juist omdat ik natuurlijk als geen ander weet hoe een vrouwenlichaam in elkaar steekt. Het doel van mijn vrouwelijke cliënten is vaak om af te vallen of meer spiermassa te creëren. Als personal trainer gaan we dan aan de slag met de juiste (kracht)oefeningen.

Voeding

Zowel afvallen als meer spiermassa begint evenwel ook met de juiste voeding. Het is een totaalplaatje. Vandaar dat ik me als personal trainer niet alleen op sport, maar ook op voeding richt. Het is dan goed om te weten, dat ik mijn cliënten begeleid als gecertificeerd gewichtsconsulent aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulent Nederland. (BGN).

Dames en heren

Ondanks het feit, dat ik veel vrouwen begeleid, heb ik zeker ook diverse heren als klant. Want ook zij willen vaak gewicht verliezen of spiermassa creëren. Bovendien volg ik zeer frequent cursussen en workshops, zodat ik goed op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen binnen sport(school) en voeding, zowel voor vrouwen als mannen.

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen? In Nieuwegein maar ook daarbuiten? Bel dan vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek. Ik ben bereikbaar onder 06-11128950