06 11 12 89 50 PT-Rose@hotmail.com
PT Rosé, Personal Trainer in Sport en Voeding

Bootcamp Nieuwegein

Bootcamp Nieuwegein

Iedere dinsdagavond geef ik een circuittraining (ook wel bootcamp Nieuwegein of buitenfitness genoemd). Gewoon lekker in de frisse buitenlucht, dus ook tijdens de winterperiode. Tijdens deze Bootcamp Nieuwegein werken we aan kracht en uithoudingsvermogen (bijna geen hardlopen). Heerlijk buiten. Zo'n 50 minuten lang doen we diverse oefeningen. Daarbij gebruiken we kleine materialen (zoals gewichten, matje en een springtouw) of aanwezige stoepranden of bankjes. De groep bestaat uit maximaal 12 personen, dus voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens de Bootcamp Nieuwegein. Als gediplomeerd Personal Trainer in Sport en Voeding trainer stimuleer ik je om de oefening vol te houden en let ik natuurlijk op jouw houding en uitvoering.

Persoonlijke aandacht

Bij de Bootcamp Nieuwegein gebruiken we kleine materialen (zoals gewichten, matje en een springtouw) of aanwezige stoepranden of bankjes. De groep bestaat uit maximaal 12 personen, dus voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens Bootcamp Nieuwegein. Laat je niet afschrikken door het woord Bootcamp Nieuwegein, want iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Als gediplomeerd Personal Trainer in Sport en Voeding trainer stimuleer ik je om de oefening vol te houden en let ik natuurlijk op jouw houding en uitvoering.

Iedere dinsdagavond

Deze Bootcamp Nieuwegein (geschikt voor mannen en vrouwen) geef ik iedere dinsdagavond in Nieuwegein. Vlakbij de Jacob van Ruisdaelhage in Galecop - Nieuwegein. Doe ook mee; Bootcamp Nieuwegein is geschikt voor iedereen en ieder niveau. Ik hou rekening met eventuele blessures of andere fysieke ongemakken. Je kan kiezen voor een losse les of voor een 10-rittenkaart circuittraining. Deze kaart is tot 6 maanden na uitgifte geldig.
Interesse om mee te doen? De eerste proefles is gratis. Bel me voor meer informatie of gebruik het contactformulier.